Actualitate

Licitația pentru rețea de gaze, la Frecăței

Licitația pentru rețea de gaze

La Frecăței, licitația pentru rețea de gaze este prioritară, angajații primăriei fiind în faza definitivării proiectului.

Linie dreaptă pentru demararea mai multor proiecte importante, la Frecăței. Dintre acestea licitația pentru rețeaua de gaze este prioritară, angajații primăriei fiind în faza definitivării proiectului. Licitația efectivă este preconizată a avea loc în luna mai 2024.
În privința implementării rețelei de gaz, obiectivul vizat este unul dublu: Pe de o parte creșterea calității și confortului pentru locuitorii comunei, pe de altă parte impulsionarea dezvoltării economice – pentru agenții economici fiind foarte importantă disponibilitatea surselor energetice cât mai variate și mai ușor accesibile.
„Acum suntem pe lista de sinteză cu proiectul privind rețeaua de gaze naturale, iar în luna mai are loc licitația pentru desemnarea proiectantului, executantului și a concesionarului. Aceasta este una dintre cele mai importante investiții pentru comuna noastră, deoarece va duce la atragerea de investitori privați și, totodată, la o creștere economică considerabilă”, a declarat Marian Naiman, primarul comunei Frecăței.
În paralel, sunt în diferite stadii și alte proiecte de mare importanță pentru comunitatea locală, acoperite de linii de finanțare europene (prin PNRR) și naționale, respectiv proiectul construirii unei noi săli de sport, proiecte de reabilitare termică a clădirilor și amplasare a unor stații de încărcare pentru vehicule electrice.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top