Actualitate

Elevii și preșcolarii comunei Saraiu primesc ghiozdane și rechizite înainte de începerea noului an școlar

De zece ani, administrația locală Saraiu, împreună cu Consiliul Local al acestei comune, derulează un proiect de suflet: „Ghiozdanul de școală”. Astfel, la începutul fiecărui an școlar, elevii și preșcolarii comunei Saraiu primesc câte un ghiozdan echipat cu toate cele necesare, așa încât fiecare copil să poată învăța având la îndemână rechizite.

„Vă informăm că Primarul comunei Saraiu, împreună cu Consiliul Local Saraiu, au aprobat o hotărâre de consiliu prin care toți elevii școlari și preșcolari înscriși la Școală Gimnazială „Nicolae Maraloi” Saraiu vor primi ghiozdane cu rechizite școlare în data de 5 septembrie 2022, odată cu deschiderea anului școlar 2022-2023”, anunță Dorinela Irimia, primarul comunei.

Ea arată că programul „Ghiozdanul de școală” este un proiect de suflet început în anul 2012 și de atunci, în fiecare an, administrația locală a reușit să facă o bucurie elevilor și părinților .

În această vară, Parcul Tineretului din localitatea reședință a comunei (Saraiu) s-a transformat în parc de distracții. Copiii au simțit vacanța la maxim. Jocuri gonflabile, tobogane, masă de tenis, piscină, toate puse la dispoziția celor mici de către autoritățile locale, o dovadă în plus că ei sunt permanent în atenția administrației publice.

Și copiii din satul Dulgheru au avut parte, în această vară, de o surpriză din partea Primăriei Saraiu. În parcul Căminului Cultural, administrația locală a instalat o piscină și câteva elemente gonflabile de joacă, astfel încât cei mici să se bucure din plin de vacanță și soare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top