Exclusiv

Dosar penal și amendă pentru groapa de gunoi ilegală de la Ciobanu!

În urma filmului realizat de publicația noastră la un depozit ilegal de deșeuri de la marginea comunei Ciobanu, județul Constanța, Garda de Mediu a mers în control la fața locului.

Șefa instituției, Steluța Popescu, ne-a declarat că după control, Primăria Ciobanu a fost amendată cu 50.000 lei și se va face plângere penală pentru ascunderea gunoiului. Practic, inspectorii Gărzii de Mediu Constanța au confirmat ceea ce am găsit și noi la fața locului: un depozit uriaș de deșeuri, unde straturile mai vechi fuseseră acoperite cu pământ.

„Din păcate, aceste depozite ilegale de la marginea localităților sunt destul de frecvente și este greu pentru să le găsim, în lipsa unor dotări corespunzătoare. În perioada următoare vom primi drone și alte echipamente care ne vor ajuta să identificăm mai ușor aceste depozite de deșeuri. În cazul depozitului de la Ciobanu, imaginile filmate de dumneavoastră ne-au fost de mare ajutor și vă mulțumim!”, a spus Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top