Actualitate

Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu: „Sunt onorată să fiu primarul acestei comune”

Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu, județul Constanța, apreciază faptul că locuitorii vin în sprijinul administrației locale și contribuie la dezvoltarea comunei. „Am avut plăcuta surpriză, în ultima vreme, să întâlnesc foarte mulți Sărăieni harnici și dornici să contribuie activ la dezvoltarea și înflorirea comunei pe care cu toții o numim acasă. Mă simt de fiecare dată onorată să fiu primarul acestei comune în care sunt atâția oameni dedicați, care pun umărul și se implică activ în comunitate”, spune Dorinel Irimia.

Administrația publică locală a comunei Saraiu este angrenată, în această perioadă, în derularea unor proiecte de dezvoltare majore, care vor schimba și mai mult fața comunei și, mai ales, vor aduce multe beneficii cetățenilor.

Asfaltarea localității Saraiu, realizarea rețelei de canalizare în Saraiu, construirea unui canal de intercepție a apelor pluviale, construirea unei case mortuare, trotuare, construirea unui Cămin Cultural în satul Dulgheru, construirea unei săli de sport în Dulgheru, sunt numai câteva dintre proiectele aflate pe agenda Primăriei Saraiu.

„Despre toate am vorbit, vom mai vorbi, însă în momentul în care le vom demara efectiv, respectiv când le vom finaliza. Momentan, vă dăruiesc câteva instantanee realizate la mijloc de luna iulie, care reflectă perfect Saraiu de acum”, spune Dorinela Irimia care prezintă oamenilor imagini ale lucrurilor realizate deja în comună.

Ea este conștientă că aceste realizări nu aduc numai cuvinte de apreciere, ci și comentarii sau critici. De aceea, primarul arată că „numai cei cu sufletul curat pot să vadă frumosul și schimbarea din comuna noastră. Alții, deși au uitat prea repede cum era înainte, murdar și gri, fără funcțiuni destinate copiilor, seniorilor, persoanelor cu nevoi speciale, fără atracții distractive, fără parcări, asfalt, fără investiții majore pentru comunitate, vor vedea doar ceea ce nu avem … încă. Vom avea tot ceea ce este necesar pentru o comună de nivelul comunei noastre. În timp, cu răbdare, spune Dorinela Irimia.  

Ea explică faptul că oamenii trebuie să aibă răbdare deoarece birocrația în România este încă în floare și asta face ca proiectele să treacă greoi prin diferite etape obligatorii de implementare. De la stadiul de idee, la cel de punere în practică este un drum lung, plin de hârtii și birocrație, explică primarul.

„Este nevoie de studii peste studii, proiecte peste proiecte, discuții peste discuții, licitații reluate de N ori și aici e chiar groapa Marianelor… Sunt proiecte care au fost licitate de mai multe ori pentru că fie nu s-au prezentat doritori, fie nu au îndeplinit condițiile. Nu vreți să vă explic în amănunt procedurile”, spune Dorinela Irimia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top