Actualitate

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon: „Încep să se vadă  parte din radele muncii noastre”

Ministerul Dezvoltării Regionale a publicat lista obiectivelor de investiții pe care le va finanța prin intermediul Programului „Anghel Saligny” la nivelul județului Constanța. Astfel, comuna Pantelimon va primi peste 7 milioane de lei pentru continuarea modernizării infrastructurii rutiere.

„Iată că încep să se  vadă o parte din  roadele muncii intense depuse in ultimele luni. Acum s -a confirmat finanțarea celor doua proiecte depuse pe Programul Național de Investiții”, declară Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon.

Concret, vor fi finanțate prin „Anghel Saligny” proiectele de asfaltare a celor trei străzi rămase neasfaltate în satul Nistorești (strada Bisericii, strada Principală și strada Mare) și proiectul privind asfaltarea drumului comunal DC 75 Nistorești — Călugăreni.

„Prin muncă susținută, perseverentă, cu multă răbdare și stăruința reușim”, concluzionează primarul.

Aceste proiecte vin în completarea unor investiții pe care Primăria Pantelimon le derulează deja. Reamintim aici introducerea sistemului de canalizare în satele comunei, asfaltarea drumului Nistorești-Călugăreni (care acum a primit bani și prin „Anghel Saligny”), înființarea unui centru After School, reabilitarea căminului cultural din Runcu și altele.

Vestea că cele două proiecte vor primi finanțare guvernamentală vine exact în luna în care comuna își sărbătorește ziua și patronul spiritual – Sfântul Pantelimon.

Astfel, administrația locală a pregătit, chiar pentru ultima duminică din iulie, mai multe evenimente cu ocazia Zilei Comunei Pantelimon, evenimente desfășurate de stadionul din localitate la care sunt invitați toți locuitorii, cu mic cu mare. Este o tradiție pe care comunitatea o reînnoiește după perioada în care restricțiile impuse de pandemia de SARS-CoV-2 au făcut ca astfel de evenimente să nu se poată desfășura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top