Actualitate

Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu: „Proiectul nostru administrativ înseamnă să trăim în cea mai modernă localitate din județ”

Să formezi o echipă în administrația locală este doar începutul. Să rămâi împreună cu acea echipă înseamnă progresul, iar să lucrezi împreună cu ea aduce succesul, explică Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.

În acest sens, edilul spune că proiectele implementate până acum în comună și încrederea de care se bucură aparatul administrativ din partea locuitorilor, au asigurat succesul strategiei de dezvoltare.

„Proiectul nostru administrativ înseamnă alimentare cu apă, stație de clorinare, infrastructura, asfaltare, educație, cultură, sport, economie, atragerea de fonduri europene, curățenie, parcuri de joacă și, nu în ultimul rând, credință. Înseamnă să trăim în cea mai frumoasă și modernă localitate din județ”, susține Dorinela Irimia.

Cu această echipă, primărița a continuat și în luna mai campaniile de înfrumusețare, ecologizare și curățenie din satele componente comunei.

Astfel, în localitatea Dulgheru sau continuat lucrările de amenajare și curățenie, inclusiv a cimitirului. Oamenii din acest sat s-au pregătit și de hramul bisericii – Sfinții Împărați Constantin și Elena (21 mai), o sărbătoare care, după slujba religioasă, adună întreaga comunitate la o agapă frățească.

„În administrația locală este obligatoriu să fim uniți și să vorbim aceeași limbă. Scopul comun trebuie să rămână găsirea soluțiilor și implementarea de proiecte care să aducă un trai mai bun oamenilor din comunitățile pe care le reprezentăm sau în care locuim”, spune Dorinela Irimia.

Tot în luna lui florar, în Saraiu a fost finalizat Parcul „Tinerilor Căsătoriți”, o zonă plină de verdeață și flori în care se vor oficia căsătoriile. Au continuat lucrările de amenajare, ecologizare și curățenie la nivelul localității Saraiu. Participă la astfel de acțiuni cetățenii, reprezentanții administrației locale, ai Consiliului Local, funcționari publici și lucrători contractuali.

Tot în această lună, Primăria Saraiu a primit vizita unor parlamentari din republica Moldova, specialiști în administrația publică, cu care s-au discutat planuri de viitor și s-au făcut schimb de idei în vederea implementării anumitor proiecte. „Doresc să le transmit oaspeților noștri că îi vom sprijini în tot ce au nevoie și că vor găsi în Primăria Saraiu un partener de nădejde”, conchide edilul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top