Actualitate

Dorinela Irimia, primarul Comunei Saraiu: „Avem nevoie de dezvoltare, de accelerarea proiectelor de investiții”

Primarul Comunei Saraiu, Dorinela Irimia, se numără printre edilii care comunică permanent cu locuitorii, inclusiv prin intermediul platformelor online. Planurile de viitor, investițiile aprobate, proiectele depuse, realități ale comunei de zi cu zi, toate fac obiectul comunicării dintre administrație și cetățeni.

„Saraiu are nevoie de dezvoltare, de accelerarea proiectelor de investiții și de măsuri în favoarea locuitorilor. Tinerii comunei Saraiu trebuie sprijiniți de autoritatea locală, deoarece ei reprezintă viitorul nostru, prin crearea de spații pentru activitățile sportive, culturale și educative. Părinții rămași acasă singuri trebuie să primească o protecție reală din partea administrației publice locale”, spune Dorinela Irimia.

Primarul consideră că împreună, prin muncă, implicare, decizii corecte și transparente în favoarea localității și a locuitorilor vor reuși să transforme comuna într-un exemplu de bună practică.

„Am promovat tot timpul modelul de omenie, de corectitudine, de responsabilitate civică și am oferit libertatea de a gândi colegilor mei. Primarul trebuie să ofere în plus, prin dialog deschis, sprijin necondiționat locuitorii comunei Saraiu în toate nevoile și inițiativele pe care le au. Nu mă consider un om bun la toate, dar am convingerea că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, că viața publică are nevoie de o resetare, că pentru locuitorii poate fi mai bine”, explică Dorinela Irimia.

În continuare, primarul arată că-și dorește ca toți locuitorii comunei să aibă apă, drumuri asfaltate, siguranța copiilor și a bătrânilor, să atragă fonduri europene pentru noi proiecte, să susțină mediul de afaceri și să creeze noi locuri de muncă.

Nimic nu m-a călăuzit mai bine în viață decât puterea cuvântului dat. Mi-am ținut promisiunile și pentru că am știut exact limitele a ceea ce pot promite. Știu bine ce înseamnă a fi primarul Comunei Saraiu , deoarece știu în detaliu problemele comunităților noastre, în toată diversitatea lor”, spune Dorinela Irimia.

Deși funcția de Primar aparține unei singure persoane, marile reușite nu sunt niciodată individuale, arată edilul. Cel mai bine pregătit om din lume n-ar putea de unul singur să rezolve mare lucru fără să se înconjoare de oameni extrem de capabili – aceasta este una dintre convingerile ei.

„SE POATE” înseamnă mult mai mult decât un slogan , el este în primul rând un îndemn pentru Săraieni, acela de a deveni partenerii noștri într-o construcție pentru prosperitatea noastră, pentru o zi de mâine mai sigură, pentru cei care ne vor urma . Împreună vom deveni o comună europeană”, concluzionează Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top