Actualitate

Echipa de fotbal a Comunei Stejaru va renaște. Și Clinica medicală este aproape de inaugurare

Dumitru Enache, primarul comunei tulcene Stejaru, a anunțat că administrația locală are în vedere reînființarea echipei locale de fotbal.

„Comuna Stejaru are cel mai frumos Stadion din județul Tulcea și, cred cu tărie, cel mai frumos stadion din mediul rural din România. Săgeata Stejaru este echipa noastră, este brandul comunei”, spune primarul.

Dumitru Enache le reamintește oamenilor vă Stejaru a avut prima echipă de fotbal care a activat în Liga Națională (în campionatul 2011 -2012), sub titulatura Săgeata Năvodari.

„Prima echipă de fotbal în Liga Națională de la nivelul unei comune cu 1.500 de locuitori”, subliniază edilul.

Amplasat într-un peisaj mirific, în mijlocul pădurii, stadionul din Stejaru are o capacitate de 3.000 de locuri, din care 1.000 pe scaune. Pe acest stadion au avut plăcerea să joace fotbaliști celebri: regretatul Ilie Balaci cu Universitatea Craiova Maxima, Rapid București Maxima cu Răducanu, Nicu Gheară, Mircea Sandu.

„Iar lovitura de începere a fost dată de legenda fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi, cel care este Cetățean de onoare al Comunei Stejaru din anul 2009”, amintește Dumitru Enache.

Cu acest palmares și cu acest teren plin de istorie, primarul anunță că administrația locală și-a „propus să reînființeze echipa și să o înscrie în Campionatul județean”.

Totodată, edilul anunță că urmează să fie inaugurată Clinica nouă din comună. Lucrările au fost finalizate la acest proiect care a demarat în urmă cu 10 ani, la inițiativa primarului Dumitru Enache și a Reprezentanților Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Ca atare, reprezentanții Ambasadei SUA au fost în comună pentru a vizita clinica și a discuta ultimele detalii.

„Au fost foarte încântați de buna execuție a lucrărilor, de mobilierul achiziționat de primăria comunei și de condițiile create în clinică. De toate acestea, vor beneficia locuitorii Comunei Stejaru și nu numai. În prima faza, medicul de familie și asistenta medicală comunitară vor fi primele cadre care vor oferi servicii medicale”, explică Dumitru Enache.

Oficialii primăriei și cei ai Ambasadei au discutat despre dotarea clinicii cu diferite echipamente medicale și cu ambulanță.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top