Actualitate

Muzică și ecologie pe plaja din Tuzla. Primar: „Dați dovadă de responsabilitate și civilizație”

Cu câteva zile înainte de începerea Festivalului Living Rock, pe plaja de la Tuzla, la inițiativa primarului Reșit Taner s-a desfășurat o campanie de ecologizare.

„În timpul verii, plajele de la litoralul românesc se transformă în zone vulnerabile la poluare antropică, datorită acumulării necontrolate a deșeurilor (în special ambalaje de plastic), cu consecințe negative asupra mediului, calității plajelor, confortului turiștilor și potențialului economic. De aceea, recomand tuturor să dea dovadă de responsabilitate civică și civilizație, păstrând curățenia și respectând natura”, spune primarul.

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, s-a desfășurat în perioada 20-22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla.

Pe lângă concerte, pe parcursul celor trei zile au fost  organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi și sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări, până la zonă de produse handmade, tatuaje, dreaduri și multe alte surprize.

Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz, pe scurt – plaja de la Tuzla. În acest loc bine ascuns, sub coasta sălbatică a mării, s-a întâmplat a doua ediție a festivalului Living Rock dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber”, spun organizatorii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top