Opinii

Decizii importante luate de Consiliul Local Ciucurova

Mai multe teme de interes au fost pe agenda consilierilor locali ai comunei Ciucurova. Astfel, s-au aprobat o serie de măsuri pentru iarna în care deja am intrat, Planul de acțiune 2016-2017 fiind discutat de către aleșii locali. Deszăpezirea drumurilor comunale se va realiza cu mijloace proprii primăriei, în acest sens mai fiind necesară doar achiziționarea unei lame atașabile buldoexcavatorului ce se află în proprietatea comunei.

 

De asemenea, Consiliul Local a aprobat în unanimitate ca prețul de achiziționare a materialului lemnos necesar încălzirii unităților subordinate administrației locale să fie, la fel ca și cel de anul trecut, de 150 de lei/mc, la ora actuală toate unitățile beneficiind de căldură pentru buna desfășurare a activităților.

O altă temă discutată și votată în unanimitate a reprezentat-o propunerea primarului Șerban Marin de acordare a unor burse elevilor merituoși, dar și celor care provin din familii defavorizate pentru a preîntâmpina fenomenul abandonului școlar. S-a decis ca 13 elevi propuși de Școala Gimnazială Ciucurova să primească burse sociale și de merit pentru învățătură în cuantum de 100 de lei fiecare.

În fața consilierilor locali, primarul Șerban Marin a prezentat stadiul de implementare a unor proiecte necesare dezvoltării comunei. Astfel, două proiecte: modernizarea Căminului Cultural și construirea unei grădinițe fiind cele mai avansate, aflându-se în stadiul de eligibilitate din partea FEADR.

Totodată, pentru anul 2017, se intenționează să se depună un proiect pentru obținerea finanțării în vederea construirii unui centru After School, dar și pentru amenajarea unei săli de sport și a unui teren multifunctional, în acest sens lucrându-se la executarea schițelor cadastrale pentru dezmembrarea unor loturi.
Nu în ultimul rând, pe agenda primarului comunei Ciucurova se află și intenția de a implementa un proiect de iluminat public cu leduri și lămpi solare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top