Actualitate

Comunitatea din Saraiu a sărbătorit majoratul tinerilor comunei

Primăria comunei Saraiu nu-i uită niciodată pe cei care au momente importante de sărbătorit în viața lor. Fie că vorbim de nunta de argint a unor cupluri, sau de aur, dar și de majoratul tinerilor din această comună.

În luna martie, .administrația locală a organizat un eveniment dedicat tuturor tinerilor care au împlinit 18 ani.

Am ajuns la Saraiu, la invitația primarului Dorinela Irimia, la un eveniment deosebit: sărbătorirea tinerilor din comună, a celor care împlinesc 18 ani.

„A fost o zi importantă pentru familia Saraiu. Am participat la un eveniment de suflet, sărbătorirea tinerilor care au împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Pe această cale aduc mulțumiri invitațiilor noștri care au participat la acest eveniment de suflet al familiei Saraiu: domnului General Ciornei Vasile, doamnei Dragnea Marlena (subprefect), deputatului Marius Horia Țuțuianu, deputatului Lucian Lungoci, domnului Făgădău Mihai, reprezentanților Asociației Foișorul de Foc București , domnului Zlătoianu Dragoș, Zlatoianu Crenguța, domnului președinte Dumitru Mircea, Consiliului Local Saraiu, colectivului Primăriei Saraiu”, a declarat Dorinela Irimia, primarul comunei.

Toți tinerii care au ajuns la majorat au avut parte de premii și surprize. Pentru a-i motiva să devină din ce în ce mai buni, administrația locală le-a oferit celor 22 de elevi prezenți la eveniment câte un laptop performant.

„Un eveniment de suflet, așa cum spune doamna primar pentru că „tinerii noștri sunt foarte importanți”, a ținut să precizeze în repetate rânduri Dorinela Irimia. Și are mare dreptate, pentru că ei reprezintă viitorul. Iar Saraiu a demonstrat, încă o dată, că are viitor și se anunță a fi unul frumos”, a spus deputatul Marius Horia Țuțuianu.

Tinerii din comuna Saraiu sunt foarte importanți pentru administrația locală deoarece ei reprezintă viitorul acestei comunități.

Au fost sărbătoriți: Iancu Marius – Petruț, Pantă Marinel -Francisco, Serian Vasile -Valentin, Stratică George -Marcel, Baciu Mihaela, Berdilă Daniel -Marian, Gheorghe Irina, Ifrim Mădălina-Adina, Petcu Ionelia, Popia Răzvan-Marian, Dinu Georgiana, Flaut Alin -Vasilică, Mocanu Emanuel- Andrei, Odor Mihaela, Florea Andreea -Mădălina, Bancu Bogdan -Mihai, Boligrad Georgiana, Boligrad Andreea -Cătălina, Brânză Constantin – Romeo, Drăghici George -Ronaldo, Pelin Gabi-Marian, Pelin Andreea .

„Prioritatea noastră sunt copiii care ne definesc, care reprezintă familia Saraiu”, a conchis Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top