Actualitate

Curățenie de primăvară în comuna Pantelimon. „Este cartea de vizită a fiecăruia”

Ca în fiecare primăvară, administrația locală a comunei Pantelimon a demarat acțiuni de igienizare a spațiilor publice. Totodată, primarul Costel Armășescu a lansat un apel către locuitorii comunei să se îngrijească de spațiile proprietate privată. „Curățenia este prioritară în orice gospodărie sau societate comercială de pe raza comunei”, spune edilul.

Și pentru ca oamenii să aibă în față un bun exemplu, primăria a început în forță curățenia spațiilor publice. „Am început să strângem mizeriile de pe șanțuri, am eliminat suprafețe mari de vegetație din zona unor drumuri, s-au plantat circa 800 de pomi ornamentali și ulmi începând din toamna anului trecut și vom continua cu aceste acțiuni, inclusiv în luna aprilie”, explică primarul Armășescu.

Edilul îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă de curățarea și văruirea pomilor, aranjarea spațiilor verzi din fața fiecărei gospodării, plantarea unor pomi ornamentali sau fructiferi, curățarea șanțurilor din fața caselor, tunderea boscheților și alte lucrări de igienizare. „Toate acestea reprezintă cartea de vizită a fiecăruia”, spune Costel Armășescu.

Edilul amintește faptul că niciodată conducerea primăriei nu a aplicat amenzi celor care nu și-au făcut curățenie în zona gospodăriilor (cu toate că în unele cazuri era necesar), preferând mai degrabă să bată la porțile multor cetățeni și să-i îndemne să-și facă ordine și curățenie în jurul proprietăților.

Comuna Pantelimon numără peste 1.600 de locuitori și este compusă din satele Pantelimon de Sus; Pantelimon de Jos; Runcu; Nistorești și Călugăreni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top