Actualitate

Comuna Saraiu, amplă acțiune de curățenie. „Avem datoria să ne îngrijim de modul în care se prezintă localitatea noastră”

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, a anunțat demararea unei ample acțiuni de curățenie în toate satele aparținătoare.

„Așa cum îmi place să cred, Saraiu, Stejaru și Dulgheru sunt trei localități de oameni gospodari, de oameni care pun preț pe modul în care arată gospodăriile lor și satul în care trăiesc”, spune Dorinela Irimia.

Primarul reamintește că toți oamenii au datoria de a „ne îngriji de modul în care se prezintă localitatea noastră. Nu este doar obligația Primăriei sau Consiliului Local, ci și a fiecăruia dintre noi. Sunt lucruri care țin de bun simț și spirit gospodăresc, lucruri mărunte, dar care contează”.

Astfel, cu câteva zile înainte de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena (21 mai), zi în care este și hramul bisericii din localitatea Dulgheru, Primăria Saraiu demarează o amplă acțiune de curățenie la nivelul întregii comune.

Și pentru că suntem o comunitate închegată și unită de oameni gospodari, fac apel la dumneavoastră pentru a veni în sprijinul Primăriei. Este absolut normal și firesc ca fiecare dintre noi să-și strângă gunoiului din fața casei, să toaleteze copacii și să amenajeze spațiului din dreptul gospodăriei, să curețe canalul de scurgere din dreptul casei acolo unde este cazul, să nu arunce gunoiul pe spațiul public”, spune Dorinela Irimia.

De asemenea, administrația locală îi roagă pe locuitori ca în aceste zile să se îngrijească și de mormintele celor dragi dispăruți dintre noi, iar gunoiul strâns să îl depoziteze în afara cimitirului pentru a putea fi ulterior strâns și preluat de angajații primăriei .

Cu acest prilej, facem apel către toate celelalte instituții private de pe raza comunei să se alăture campaniei noastre de igienizare și înfrumusețare. Primăria va acorda sprijin și va susține orice demers în acest sens. Vă mulțumesc și spor la treabă”, conchide primarul comunei Saraiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top