Actualitate

Fotbalul renaște în comuna Pantelimon

Comuna constănțeană Pantelimon va avea, din nou, o echipă de fotbal. Administrația local promite că aceasta va fi una performantă, adaptată la vremurile moderne în care trăim.

Vestea unei echipe de fotbal a comunității a fost dată chiar de primarul Costel Armășescu. „A sosit momentul implicării noastre și în latura sportivă a acestei comune și anume readucerea echipei de fotbal la o mai bună performanță, adaptată la cerințele de astăzi! Vom face din “A.S ULMETUM PANTELIMON” o frumoasă și unită echipă”.

În acest sens, primarul a prezentat și documentul prin care s-a înregistrat această denumire – A.S. Ulmetum Pantelimon – la Ministerul Justiției, fiind un prim pas necesar în tot hățișul birocratic pentru a duce la bun sfârșit demersul.

„Să formezi o echipă este doar începutul, să ramai împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul! Este uimitor ce pot face oamenii obișnuiți dacă se apucă de treaba, fără idei preconcepute, iar când ești ajutat, susținut și încurajat nu ai cum să eșuezi, ba mai mult, poți ajunge pe un piedestal! Pentru toate aceste lucruri vom lucra și ne vom consulta împreună cu tinerii comunei noastre”, dă asigurări primarul Costel Armășescu.

Comuna Pantelimon, cu peste 1.600 de locuitori, este situată în partea de nord a județului Constanța, la o distanță de 60 de kilometri de municipiul Constanța și 45 de kilometri de orașul Hârșova, se întinde pe o suprafață de 13.438 ha și este formată din 5 sate: Pantelimonu de Sus – satul de reședință, satul Pantelimon de Jos; satul Runcu; satul Nistorești și satul Călugăreni.

Comuna Pantelimon se învecinează la nord cu comuna Vulturu, la est cu comuna Cogealac, la sud cu comunele Grădina și Târgușor și la vest cu comuna Crucea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top