Actualitate

Campanie de vaccinare împotriva COVID-19, organizată de Primăria comunei Saraiu

Primăria comunei Saraiu a venit în sprijinul locuitorilor care au dorit să se vaccineze împotriva COVID-19, dar din diferite motive nu au reușit să se deplaseze la centrele de vaccinare din zonele arondate.

Astfel, la mijlocul lunii (17 iunie), echipa Primăriei Saraiu cu sprijinul Prefecturii Constanța și cu implicarea medicului Puiu Roxana Corina a organizat o campanie de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Această inițiativă a avut ca scop stimularea vaccinării în zona rurală și sprijinirea persoanelor care doresc să se vaccineze. Prin aceasta am dorit să îi ajutăm pe cetățenii din satele comunei care nu au reușit să se vaccineze din cauza lipsei de timp sau pentru că, din varii motive, nu au putut să se deplaseze la centrele de vaccinare din județ”, explică Dorinela Irimia, primarul comunei.

Trebuie menționat faptul că o echipă a Crucii Roșii, coordonată de directorul Carmen Lungu, a fost cu o zi înainte de momentul vaccinării prin comună și a informat populația cu privire la vaccinarea anti-Covid-19.

Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazați decizia pe care o veți lua în privința imunizării pe informații din surse oficiale și pe studii puse la dispoziție de specialiștii în sănătate. Am lansat această campanie pentru că vaccinarea este modul prin care ne protejăm sănătatea noastră și a celor dragi, dar este și soluția prin care viața în comunitatea noastră poate reveni la normal. Pe această cale aduc mulțumiri tuturor autorităților implicate în desfășurarea acestei campanii de vaccinare”, a concluzionat primarul Dorinela Irimia.

Persoanele care s-au imunizat în cortul instalat în zona primăriei au fost vaccinate cu serul produs de Pfizer sau Johnson&Johnson.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top