Opinii

Activități recreative pentru copiii din Grădina

Începutul unui nou an școlar se apropie cu pași repezi. Pe ultima sută de metri de vacanță, primăria Grădina le-a oferit elevilor din comună posibilitatea de a mai petrece puțin timp liber relaxându-se.
La inițiativa primarului comunei, Gabriela Iacobici, copiii din comuna Grădina s-au bucurat de o zi de distracție la Aqua Magic – Mamaia. De la cei mai mici, începând cu elevii de clasa a II-a și terminând cu cei de liceu, toți s-au bucurat de oferta diversificată a parcului de distracții.

Consiliul Local și Primăria Comunei Grădina au organizat și o tabără la Iza, în județul Maramureș. Acțiunea se desfășoară anual în parteneriat cu un dezvoltator local care sponsorizează în mare parte tabăra. Astfel, 16 copii au putut admira frumoasa Vale a Izei și au cunoscut specificul zonei Maramureșului.
Școala este pregătită să-și primească elevii
Începutul anului școlar a stat în atenția primăriei Grădina, ultimele pregătiri fiind făcute (igienizare, mici reparații), așa că celor 150 de elevi nu le rămâne decât să se bucure de condițiile moderne puse la dispoziție pentru a învăța. Și cadrele didactice vor fi sprijinite de către primărie prin decontarea integrală a transportului.
De asemenea, administrația locală a primit din partea Consiliului Județean Constanța și un sprijin de 70 mii lei pentru mutarea unei fose septice din incinta școlii. Operațiunea este necesară deoarece, conform spuselor edilului Gabriela Iacobici, primăria are în vedere implementarea unui proiect prin care se va realiza un teren de sport în curtea instituției de învățământ.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top