Opinii

Marian Gălbinașu, primarul comunei Corbu are planuri mari pentru următorii patru ani

Politicile administrației locale din comuna Corbu vor continua și în următorii patru ani, mai ales că mandatul edilului Marian Gălbinașu a fost reînnoit de către cetățeni. Astfel, proiectele începute vor fi finalizate, în timp ce noi planuri de modernizare a comunei se fac în birourile primăriei.

Marian Gălbinașu vrea ca în mandatul său (2016-2020)să reușească construirea unei centrale eoliene cu o capacitate de 200 KW care să alimenteze cu energie electrică toate instituțiile publice din comună, dar și familiile aflate în dificultate. Tot în stadiul de proiectare se află și construirea a două rezervoare cu apă în localitățile Corbu 2 și Vadu. Aceste rezervoare sunt utile pentru creșterea presiunii și debitelor apei pentru consumatori. Vor continua, de asemenea, și lucrările de racordare la rețeaua de canalizare pentru locuitorii care, deocamdată, nu au aceste facilități.
Primăria Corbu îi are în vedere și pe cei care doresc să-și construiască locuințe în zone noi ale localității. În acest sens, se lucrează la finalizarea proiectului de aducere a electricității în trei zone lotizate: Stânei Vest, Izlaz și stadion. Aici vor fi montate trei transformatoare electrice de mare putere pentru care administrația locală a achitat 100 de mii de lei.
Edilul comunei Corbu vrea să construiască un nou sediu al Primăriei, un sediu modern care să corespundă nevoilor cetățenilor din comună. În același timp, administrația locală nu-i uită nici pe tinerii sportivi care au nevoie de clădiri noi ( vestiare, dușuri, cabine pentru observatori) la cele două stadioane ale comunei. Iar cei mici se vor bucura de un nou spațiu de joacă amenajat modern.
Primăria și Consiliul Local Corbu vor continua și proiectele aflate deja în derulare: reabilitarea școlii și grădiniței din Vadu, extinderea grădiniței din Corbu 2, reabilitarea școlii din Corbu 2, construirea unui punct sanitar în Vadu, construirea unui Centru Social de Zi pentru persoanele aflate în dificultate, extinderea Căminului Cultural din Corbu 2 și altele.
Așadar, Corbu intră într-o nouă etapă de modernizare. Proiectele pe care primarul Marian Gălbinașu își dorește să le implementeze vor da localităților ce compun comuna o altă înfățișare, una modernă, demnă de secolul XXI.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top