Actualitate

Parcuri vandalizate la Mangalia. Primarul face apel la cetăţeni

În ultimele zile, mai multe obiecte de mobilier stradal, printre care coșuri de gunoi și băncuțe recent montate au fost vandalizate în mai multe zone ale Mangaliei. 
„Este trist că eforturile Primăriei, de a moderniza domeniul public sunt zădărnicite de actele huliganice ale unor persoane certate cu legea și cu bunul simț. Fac un apel la responsabilitate, căci trebuie să învăţăm cu toţii să respectăm munca celorlalţi. 

În mai multe rânduri, am aplicat amenzi celor prinși în flagrant dar, din păcate nu putem plăti câte un polițist local pentru a păzi fiecare băncuță sau fiecare stâlp de iluminat stradal.

Bugetul este deja suprasolicitat cu diverse cheltuieli publice, cea mai importantă dintre acestea fiind subvenția la gigacalorie. Într-un singur an, Primăria plătește aproximativ două milioane de euro reprezentând sprijin financiar pentru încălzire, acordat persoanelor care locuiesc la bloc.

De exemplu, un apartament pentru care se plătește un impozit anual de aprox 200 lei, primește numai pe subvenția la căldură aproape 1500 lei pe sezonul rece. Revenind la domeniul public, vă informez că în cel mai scurt timp vor începe lucrările la modernizarea trotuarelor din cartierul Coloniști, precum și la amenajrea parcărilor de reședință în locul garajelor demolate, din zona străzilor T.S. Săveanu, Albatros, Sirenei și alte străzi conexe”, a declarat primarul Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top