Actualitate

Tradiția continuă în comuna Fântânele: 130 de elevi vor primi uniforme noi din partea administrației locale

Administrația locală a comunei Fântânele continuă tradiția la început de an școlar: va oferi o uniformă nouă fiecărui elev care trece pragul unității de învățământ din localitate.

„Și anul acesta vom oferi fiecărui elev din comună o uniformă nouă. Probele s-au luat deja în urmă cu o lună.  În jur de 130 de elevi vor începe școala. Efortul financiar al comunei nu este unul mic, deoarece sunt destul de scumpe uniformele. Însă, sunt de calitate, sunt făcute la comandă pentru fiecare copil în parte. Elevii merită acest lucru”, a declarat pentru „Dezvăluiri” Gheorghe Popescu, primarul comunei Fântânele.

Pe lângă pregătirea uniformelor, administrația locală a avut în vedere și pregătirea Școlii și Grădiniței pentru primul sunet de clopoțel din anul școlar 2019/2020.

În acest sens, s-au realizat reparații uzuale și lucrări de igienizare la unitatea de învățământ. „Anul trecut am făcut exteriorul școlii, anul acesta am zugrăvit toate interioarele, am înlocuit caloriferele și parchetul acolo unde a fost nevoie”, adaugă primarul.

Însă, cea mai bună veste pentru școlari și cadrele didactice este că, în curând, va începe construirea unei noi Săli de Sport. Va fi o sală care va avea dimensiunea unui teren de baschet, dotată cu vestiare pentru fete și băieți, cu toalete și aer condiționat, astfel încât să poată fi folosită și în perioada când afară este caniculă.

Atunci când Sala de Sport va fi finalizată, parcul școlii va fi amenajat ca o zonă de recreere.

Revenind la unitățile școlare, Gheorghe Popescu arată că și la Grădinița din Fântânele s-a lucrat în această vară. „La grădiniță s-a înlocuit tot ce era de înlocuit, s-a efectuat igienizarea, iar acum lucrăm la exterior. Vrem să facem o magazie acolo pentru depozitarea materialelor școlare sau altor materiale, precum și pentru depozitarea combustibilului solid.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top