Actualitate

50 de ani de tradiție fotbalistică la Sarichioi. Jubileu sărbătorit cu un event

În august 1969, în comuna tulceană Sarichioi se înființa echipa de fotbal a localității. Zeci de fotbaliști au îmbrăcat tricourile „Pescărușului Sarichioi” în cei 50 de ani care au trecut de la acel moment. Echipa a devenit în acest interval un etalon al fotbalului județean și un simbol al celei mai mari comune din județul Tulcea.

Jubileul a fost cu atât mai important cu cât, anul acesta, echipa de fotbal a bifat un event: locului 1 în Liga a IV-a și cucerirea titlului de campioană în finala județeană a Cupei României. Este al treilea an consecutiv în care lotul celor de la ACS Pescărușul Sarichioi reușește acest lucru.

Pentru că la mijlocul lunii august s-au împlinit cei 50 de ani de la înființarea echipei, administrația locală a comunei Sarichioi a organizat pe „Pescăruș Arena” din localitate un eveniment sportiv menit să marcheze sărbătoarea: mai multe echipe de juniori și seniori (Tulcea, Constanța şi Brăila) s-au întrecut în meciuri semifinale şi finale.

Primarul comunei Sarichioi, Finoghen Vitali Cristian, a amintit cu această ocazie și numele foștilor fotbaliști care au pus umărul la devenirea echipei de fotbal. Unii dintre aceștia au fost prezenți la eveniment și au primit din partea primăriei și a clubului de fotbal câte o plachetă aniversară.

Se realizează după câțiva zeci de ani buni o reușită greu de egalat: 3 ani la rând eventul. Le mulțumim băieților și pentru acest sezon, pentru seriozitatea de care au dat dovadă, ambiția și calitatea lor ca sportivi, ca indivizi. Un nou sezon perfect, aceeași echipă, antrenori, conducători, sponsori, suporteri și bineînțeles, același liant în jurul tuturor, domnul primar, kilometrul 0 la Sarichioi”, spun reprezentanții clubului de fotbal.

Lotul din acest moment al ACS Pescărușul Sarichioi, cel care a cucerit pentru a treia oară eventul, este compus din jucătorii Pantelie Cristian, Plugaru Marian, Filip Ionuț, Iancu Nane, Hristodorof Cosmin (c), Bravu Marian, Buțu Mihai, Nichifor Adrian, Luli Ciprian, Cazacu Nicolae, Ștefan Laurențiu, Ispas Costel, Silviu Fenin, Murtaza Iulian, Mihai Denis, Jecu Marius, Poștaru Adrian, precum și pe antrenorii Costache Marian și Ciupercă Dumitru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top