Politic

Sarichioi va avea un nou port turistic

În cadrul unei recente vizite în comuna Sarichioi, deputatul George Șișcu a afirmat că s-a bucurat să îl revadă pe colegul și prietenul său, primarul Vitali Finoghen. Alături de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, deputatul a avut oportunitatea de a vedea șantierul noului Port turistic din această comunitate tulceană.

Potrivit deputatului, lucrările de amenajare cu pontoane și alte dotări specifice sunt aproape de finalizare, iar acest proiect este finanțat în proporție de 100% cu bani europeni prin Programul pentru Acvacultură și Pescuit. Suma alocată acestui proiect se ridică la aproximativ 1 milion de lei, din care toate fondurile sunt nerambursabile.

Deputatul George Șișcu consideră că investițiile în infrastructura turistică reprezintă un pas important în dezvoltarea economică a regiunii și în promovarea Deltei Dunării ca destinație turistică atractivă. În plus, el subliniază importanța protejării mediului înconjurător și încurajează o dezvoltare durabilă, care să aibă în vedere și conservarea patrimoniului natural al Deltei Dunării.

„M-am bucurat să îl revăd ieri pe colegul și prietenul meu Vitali FINOGHEN, primarul comunei Sarichioi. Am fost ieri alături de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai HULENI, pentru a vedea șantierul noului Port turistic din această frumoasă comunitate tulceană, constând în amenajări cu pontoane și alte dotări specifice. Proiectul este finanțat cu bani europeni prin Programul pentru Acvacultură și Pescuit.
Lucrările sunt aproape de finalizare și îl felicit pe colegul nostru primar pentru reușita implementării acestui proiect de aproape 1 milion de lei, susținut 100% din fonduri nerambursabile.
Astfel de investiții ajută Delta să devină o destinație și mai atractivă în cât mai multe dintre localitățile tulcene. Avem nevoie de dezvoltare economică durabilă, cu multă grijă față de natură”, declară Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top