Actualitate

Mihai Alin Savlovschi, de la CS Medgidia, vicecampion naţional la atletism

Sportivul clubului din Medgidia Mihai Alin Savlovschi a confirmat din nou că se poate ridica la cel mai înalt nivel în competițiile de atletism şi a obținut recent titlul de vicecampion național la seniori și vicecampion național la tineret, în proba de 3000 metri obstacole, în cadrul “Campionatului de Atletism pentru Seniori și Tineret” de la Craiova.

„La doar 17 ani, atletul nostru a depășit în competiție adversari mai mari cu 5, 10 sau 15 ani, reușind să cucerească încă 2 titluri importante.

Pentru Mihai Alin Savlovschi se încheie sezonul de vara, iar după o perioadă de vacanță vor urma 3 evenimente importante: Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovenia, Campionatul European Under 20 din Israel și Campionatul Balcanic din Turcia, de unde speră să se întoarcă numai cu medalii! Noi îi ținem pumnii și vom fi care fiecare dată alături de el!”, au transmis reprezentanții clubului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top