Actualitate

Spațiile verzi din zona centrală a orașului Isaccea vor fi reabilitate

Primăria orașului Isaccea a finalizat de curând procedura licitației publice prin care a achiziționat servicii de proiectare și execuție a unui proiect ce va înfrumuseța zona centrală a localității.

Investiția cuprinde realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/ acordurilor/ autorizațiilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuție lucrări și Execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu „Reabilitare și modernizare spații verzi – zona centrală a orașului Isaccea, județul Tulcea”.

Valoarea totală proiectare și execuție lucrări, conform devizului realizat la faza de DALI, pentru realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuție lucrări este de 1.589.407,69 lei, iar societatea câștigătoare este GAZONUL S.R.L.

Achiziția cuprinde realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuție lucrări cu o valoare estimată de beneficiar la 56.000,00 lei.

Această etapă este formata din: realizarea de documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor (1.000,00 lei fără TVA);  proiectul tehnic și detalii de execuție (50.000,00 lei fără TVA); asistența tehnică din partea proiectantului (5.000,00 lei fără TVA).

De asemenea, achiziția cuprinde și a doua parte care constă în execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu o valoare estimată este de peste 1,5 milioane de lei. Această etapă este formată din: construcții și instalații; lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top