Actualitate

Primăria Isaccea achiziționează echipamente de joacă și mobilier urban pentru amenajarea Parcului Cipolino

Primăria orașului Isaccea, județul Tulcea, achiziționează, prin intermediul SEAP, servicii de furnizare și montaj echipamente locuri de joacă și fitness, mobilier urban și toalete publice pentru îndeplinirea obiectivului de investiții „reabilitare, modernizare și dotare loc de joacă ,Parcul Cipolino din orașul Isaccea”.

Acest obiectiv face parte din cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor educaționale, sociale și a spațiilor publice urbane” .

Administrația locală dorește să achiziționeze echipamente pentru locuri de joacă ( căsuță de joacă, balansoar, carusel, cățărătoare, leagăn etc.) cu o valoare estimată de 280.839,96 lei; echipamente fitness (aparat pentru brațe, aparat pentru mușchi laterali, aparat abdomen, aparat picioare etc.) cu o valoare de 95.722,04 lei; mobilier urban (bănci și coșuri de gunoi) cu o valoare estimată de 23,100.00 lei; și toaletă ecologică cu o valoare estimată de 3.016,00 lei. Valoarea totală estimată a achiziției este de 402.678 de lei.

Prin achiziționarea acestor echipamente, Primăria Isaccea își propune îmbunătățirea serviciilor sociale, educaționale și recreative integrate cu îmbunătățirea spațiilor publice urbane.

Proiectul „Îmbunătățirea serviciilor educaționale, sociale și a serviciilor publice urbane” este în curs de implementare și are o valoare totală de 19.045.825,58 de lei. El presupune șapte obiective:

  1. Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Grădiniței ”Constantin Brătescu” și amplasarea unui sistem de monitorizare video.
  2. Reabilitarea, modernizarea și dotarea Centrului de zi pentru copii.
  3. Reabilitare, modernizare și dotare loc de joacă- Parcul Cipolino și amplasarea unui sistem de monitorizare video.
  4. Creare zonă pentru activități sportive și recreaționale de mici dimensiuni-Parcul Prichindel și amplasarea unui sistem de monitorizare video.
  5. Reabilitare și modernizare spații verzi-Zona centrală a orașului Isaccea. Prin proiect se dorește reabilitarea și modernizarea a 3.160 mp spații verzi și alei pietonale  – zona centrala a orașului Isaccea și amplasarea unui sistem de monitorizare video a zonei de referință.
  6. Reabilitare și modernizare parcare zona centrală. Parcarea reabilitată și modernizată va deservi investițiile realizate în urma proiectului integrat.
  7. Creșterea accesibilității zonei centrale din orașul Isaccea prin îmbunătățirea infrastructurii rutiere și pietonale. Proiectul include străzile 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Vlad Țepeș,  Dobrogeanu Gherea,  Vidin.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top