Actualitate

Propuneri edilitare ale Pro România, pentru două cartiere ale Constanței

Deputatul Mircea Dobre, candidat la Primăria Constanța din partea Pro România a vorbit despre proiectul săptămânii, demers prin care identifică terenuri ale municipalității, pentru care propune soluții de punere în valoare ale acestora. În această săptămână, zona luată în discuție a fost cea a cartierelor Kilometrul 4-5 și CET.

1. Modernizarea bazei sportive TRIUNGHIUL, în suprafață de 37 099 mp, cu acces din Strada Caraiman. Vor fi spații pentru pentru mai multe categorii de sport, iar sala de antrenament pentru lupte va fi reconstruită.

2. Modernizarea terenului de sport existent, realizarea unui loc de joacă pentru copii și realizarea unei parcări subterane publice cu 228 locuri de parcare – în apropierea Școlii cu clasele I-VIII AUREL VLAICU (Aleea Albatrosului).

3. Modernizarea parcului Viitorului – amenajarea de 15 236 mp de spațiu verde și spațiu public – Str. Caraiman.

4. Amenajarea unui loc de joacă pentru copii, a unei zone cu spațiu verde și spațiu public și a unei parcări subterane de 178 de locuri de parcare – în apropiere de Strada Prelungirea Liliacului.

5. Realizarea unei parcari publice etajate P+4E+Terasă circulabilă, cu o capacitate de 219 de locuri de parcare – în apropierea Străzii Progresului și Aleii Progresului.

6. Realizarea unei parcări publice etajate P+4E+Terasă circulabila, cu o capacitate de 219 de locuri de parcare – în apropierea străzilor Arcului și Progresului.

7. Realizarea unei parc pentru picnic și grătare – PARC “LA GRĂTARE” – amenajare spațiu verde și spațiu public pe o suprafață de 17 586mp. Vor fi prevazute locuri pentru picnic și grătare acoperite și neacoperite, grupuri sanitare, locuri de parcare, teren de sport, loc de joacă pentru copii, spații verzi.

Pentru siguranța circulației pietonale, se vor prevedea două pasaje subterane, unul va fi pe sub Șoseaua Mangaliei, iar celalalt va subtraversa o bretea de circulație ce duce spre Șoseaua Mangaliei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top