Politic

Horia Constantinescu a organizat singura dezbatere publică a candidaților la primăria Constanța, în fața cetățenilor

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța, a organizat o dezbatere publică la care au mai participat: Mircea Dobre (Pro România), Victor Cruceru (ALDE) și Sorin Muncaciu (Partidul Neamul Românesc). Dezbaterea electorală a avut loc joi, 24 septembrie, la Amfiteatrul Mic din Parcul Tăbăcărie și a fost moderată de jurnalista Alexandra Cucu.

„Până pe 27 septembrie, noi, toți candidații la Primăria Constanța, suntem egali în fața dumneavoastră, alegătorii! Vă cerem votul și susținerea, așa că, avem datoria morală de a ne prezenta în fața dumneavoastră, de a spune cine suntem și de a spune ce vrem să facem pentru cetățeni și pentru Constanța. Aveți dreptul de a face o evaluare corectă asupra celor 17 candidați, aveți dreptul de a ne adresa întrebări iar noi avem obligația de a vă răspunde!”, a fost mesajul prin care Horia Constantinescu i-a invitat pe constănțeni la dezbatere.

Echipa lui Horia Constantinescu a transmis câte o invitație de participare tuturor candidaților la primăria Constanța la singura dezbatere publică în fața cetățenilor.

Totodată, echipa PPU-SL Constanța a inițiat o campanie de strângere a întrebărilor pentru cei 17 candidați la funcția de primar al municipiului Constanța. Acestea au fost colectate într-o urnă sigilată, care a fost deschisă în timpul dezbaterii publice.

După ce candidații s-au prezentat și au vorbit despre programul electoral, aceștia au răspuns pe rând întrebărilor extrase din urnă. Constănțenii au avut întrebări legate de o multitudine de subiecte, printre care: spații verzi, educație, curățenie, transport public, dezvoltare imobiliară, prețul gigacaloriei, locuri de parcare, fonduri europene, piețele agroalimentare, toalete publice.

Au urmat întrebările jurnaliștilor, ale cetățenilor, și întrebări pe care candidații și le-au adresat reciproc.

Această dezbatere a arătat cine și cum este pregătit să se preocupe de soarta orașului. În opinia mea, fiecare dintre candidați ar fi trebuit să fie acolo, nu pentru că l-a invitat Horia Constantinescu, ci pentru că respectă cetățenii acestui oraș. Neprezentarea, la fotbal, aduce un scor de trei la zero. Părerea mea că neprezentarea într-o astfel de situație ar trebui să însemne mult mai mult. Dar așa cum ați citit în presă, există candidați care consideră că suntem împărțiți în candidați de mâna întâi și candidați de mâna a doua. Nu știu cine a stabilit acest lucru și abia aștept rezultatele alegerilor să vedem dacă a fost sau nu adevărat”, a declarat Horia Constantinescu după dezbatere.

– COMANDAT DE PARTIDUL PUTERII UMANISTE (SOCIAL-LIBERAL)– ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ CONSTANȚA
 – EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
 – CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200022

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top