Politic

Pro România și-a prezentat candidații pentru trei primării din județul Constanța

Liderii Pro România Constanța Mircea Titus Dobre și Răzvan Filipescu au prezentat în cadrul unei conferințe de presă candidații pentru primăriile: Ovidiu (Remus Socianu), Albești (Nicolae Moagher) și Aliman (Valentin Sivriu).

Răzvan Filipescu, candidat al Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a atras atenția asupra unui fenomen îngrijorător: numărul vizelor de flotant în creștere în mai multe localități din județ, fapt observat în timpul vizitelor în teritoriu.

Aș vrea să cred că această campanie și proiectele cu care or să vină contracandidații noștri, pentru că văd că până acum nimeni nu a reușit să vină cu absolut niciun proiect, sunt proiecte care se dedică în primul rând comunităților și nu flotanților. Avem din ce în ce mai multe semnale (pe care o să le verificăm pe fiecare în parte) de număr de flotanți care crește în diverse zone ale județului Constanța.

Eu cred că noi muncim pentru oamenii care locuiesc acolo, pentru oamenii care investesc în zonele respective și nu pentru cei care își fac vize de flotant cu câteva zile înainte de alegeri și care nu sunt reprezentativi pentru comunitățile de acolo. Vreau să cred că va avea loc o campanie fair-play și o campanie corectă, dezvoltată pe proiecte, pentru oameni din comunitate. Vom investiga și vom verifica și dacă vedem că numărul flotanților crește ciudat în anumite localități o să tragem un semnal de alarmă”, a spus Filipescu.

Proiectele celor trei candidați

Remus Socianu (Ovidiu)Noi vrem să dezvoltăm infrastructura și să implementăm proiecte încât să ajutăm comunitatea, în speță vrem să creăm un azil de bătrâni pentru vârstnicii din orașul nostru, să extindem grădinița cu program prelungit, pentru ca toate familiile din Ovidiu să poată să-și lase copiii acolo, și să construim un parc industrial, pentru că Ovidiu are conexiuni atât cu Canalul Dunăre Marea Neagră cât și cu autostrada și calea ferată, cu Portul Constanța. În acest fel vom crea și multe noi locuri de muncă pentru locuitorii orașului Ovidiu.

Nicolae Moagher (Albești)În localitate sunt foarte multe lucruri de făcut, de exemplu, nu avem un dispensar, nu avem asfalt în satele Arsa și Coroana. Un alt proiect este Pădurea Hagieni, care poate să devină o destinație turistică, vrem să construim o pistă de biciclete și să se organizeze drumeții în jurul pădurii, etc. Și mai este vorba de sistemul de alimentare cu gaze naturale. Mangalia are gaze și noi nu, sunt trei kilometri pana la conducta de gaze, este inadmisibil ca noi să nu avem gaze.

Valentin Sivriu (Aliman)Am o experiență politică de peste 20 de ani, am cinci mandate de consilier local, din care două și de viceprimar. Ca proiecte de viitor mi-am propus o eficientizare a serviciilor către populație din cadrul Primăriei, în sensul de a fi mai aproape de cetățeni. Comuna noastră este la aproximativ 100 km de orașul Constanța, este o zonă liniștită și cu potențial turistic și intenționez să fac ceva pentru atragerea unor investitori în domeniu. Avem Dunărea lângă noi și zona este superbă. Pe linie de sănătate publică, am ca proiect dotarea dispensarului aflat în Dunăreni, dar care nu dispune de aparatura necesară. Pe linie de tineret și sport intenționez să refacem echipa de fotbal care era odată în localitatea Dunăreni”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top