Actualitate

Primăria Stejaru, județul Tulcea, preocupată de începutul noului an școlar. „Copiii sunt viitorul nostru”

Pentru ca ziua de 13 septembrie, momentul când clopoțelul a sunat pentru prima dată în anul școlar 2021/2022, să nu-i prindă pe picior greșit, reprezentanții Primăriei Stejaru s-au pregătit intens.

Așa cum spune primarul Dumitru Enache, încă de la începutul lunii august, s-au angajat într-o lucrare „stresantă”. Este vorba despre efectuarea lucrărilor de reparații totale la interiorul și exteriorul școlii. „A fost o cursă contracronometru pentru a putea aștepta copiii în cele mai bune condiții”, explică primarul.

În acest proiect, reprezentanții primăriei i-au avut alături pe angajații care fac parte din personalul auxiliar al Școlii Stejaru, dar și alte persoane care au ajutat la efectuarea curățeniei generale după terminarea lucrărilor de reparații.

Tot înainte de începerea unui nou an școlar, primăria s-a îngrijit să ofere bursele școlare elevilor. De asemenea, administrația locală a pregătit pentru fiecare elev un pachet cu rechizite școlare.

„Pentru ca anul școlar 2021-2022 se apropie cu pași repezi,  Primăria comunei Stejaru a decis să ofere un cadou frumos tuturor copiilor înscriși  la școala Gimnazială Stejaru și grădinițele Stejaru, Vasile Alecsandri și Mina Altin Tepe”, spune Dumitru Enache.

Pachetele primite de elevi și preșcolari au conținut un ghiozdan, caiete, caiete speciale de lucru, culegeri, acuarele, creioane colorate, penar, bloc de desen, stilou plus rezerve, rigle, truse de geometrie, etichete școlare , pixuri, mapa A4.

Pachetele au avut o valoare de 100 lei fiecare și au fost suportate din bugetul local al comunei Stejaru.

„Ne bucurăm să vă anunțăm că anul acesta se vor acorda bursele școlare după data  de 7 septembrie, înainte de începerea noului an școlar. Bursele sunt în cuantum de 100 de lei și se vor acorda tuturor copiilor. Astfel își vor putea completa ghiozdănelul”, acesta a fost anunțul făcut la început de lună de primarul Enache. Și aceste burse au venit în completarea măsurilor luate pentru ca școala să înceapă în condiții bune în comuna Stejaru.

Nu în ultimul rând, primarul a lansat în spațiul public o întrebare la care, cel mai probabil, va primi un răspuns în perioada următoare: „Ce părere aveți despre uniforma școlară? V-ar plăcea să avem începând cu anul următor uniformă cu însemnele Școlii Stejaru?”

Nu în ultimul rând, Dumitru Enache le-a transmis un mesaj scurt și părinților ai căror copii au trecut pragul școlii: „Dragi părinți, anul acesta grija dumneavoastră va rămâne pentru hăinuțe frumoase și desigur alte lucrușoare pentru copii. Copiii sunt viitorul nostru”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top