Actualitate

Primăria Hârșova lansează un magazin online pentru producătorii locali

Platforma web Magazin Virtual Hârșova este gândită că un „loc” în care să se întâlnească producătorii locali și consumatorii, cu scopul de a sprijini afacerile locale și consumul de produse autohtone.

Reprezentanții primăriei anunță că înscrierea producătorului și listarea produselor pe platformă sunt gratuite pentru toți producătorii, indiferent de domeniul de activitate, platforma facilitând accesul la informații despre produse și despre producătorii lor, despre posibilitățile de comandă.

Informaţiile pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, se adresează direct consumatorilor, fără a exista un alt intermediar. Responsabilitatea pentru calitatea produselor, condiţiile de comercializare şi livrare, aparţin în întregime producătorilor.

”Primăria Orașului Hârșova va avea în vedere și organizarea unui Târg al producătorilor locali, pentru promovarea acestora și încurajarea populației să consume cât mai multe produse locale și sănătoase. De asemenea, în cadrul târgului se vor organiza activități destinate informării și educației în vederea încurajării populației să cunoască și să consume produse locale. Platforma este binevenită, întrucât încurajează susţinerea micilor producători şi afacerilor de familie, a fermelor locale funcționale și a oamenilor pasionați și motivați. Mai multe produse locale consumate înseamnă locuri de muncă și resurse locale valorificate inteligent!”, transmit reprezentanții Primăriei Hârșova.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top