Actualitate

Primăria Hârșova anunță noi proiecte pentru comunitate

Primăria orașului Hârșova, județul Constanța, anunță că 30 de biciclete vor fi puse la dispoziția locuitorilor pentru a încuraja mișcarea și un mod de viață sănătos.

„Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră, pentru a încuraja mișcarea și activitățile sportive, în cadrul proiectului „Borderless Health Through Sport and Cooperation – United in the Battle Against Diseases”, am achiziționat  un număr de 30 de biciclete, ce vor fi puse la dispoziția hârșovenilor și vor putea fi utilizate pe raza orașului nostru”, anunță administrația locală.

Cele 30 de biciclete vor fi împărțite între cele două centre de ridicare/predare – Stadionul Orășenesc Hârșova (10 biciclete) și Primăria Orașului Hârșova (20 de biciclete) – și vor putea fi ridicate în baza buletinului și a unui proces verbal de predare-primire, conform regulamentului privind folosirea acestora, pe care îl regăsiți la adresa: regulament-biciclete.tiiny.site.

„Totodată, vă informăm de faptul că în zona Parcului central au mai fost amplasate două mese de tenis, ce vor putea fi utilizate gratuit de către toți iubitorii acestui sport, urmând să achiziționăm mobilier urban și pentru iubitorii de șah si table. Mereu atentă la nevoile cetățenilor, Primăria Orașului Hârșova va continua să implementeze proiecte benefice pentru comunitate, menite să îmbunătățească calitatea vieții pentru hârșoveni”, spun reprezentanții primăriei.

Totodată, echipa coordonată de primarul Viorel Ionescu anunță că, în colaborare cu Liceul Teoretic Ioan Cotovu și The L Studio implementează la finalul lunii iunie proiectul “Documentarul la Dunăre”. Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural (AFCN) și este realizat cu sprijinul Chainsaw și Aristoteles Workshop.

Proiectul presupune implicarea unui număr de 16 elevi ai Liceului Teoretic „Ioan Cotovu” în activități complexe și diverse, menite să le dezvolte gândirea critică, încrederea în sine și abilitățile de comunicare.

La finalul proiectului, elevii participanți vor avea ocazia să prezinte publicului din Hârșova propriile producții video, realizate sub îndrumarea unor specialiști în domeniu, premiați și recunoscuți în țară și în străinătate.

Elevii vor participa la ateliere susținute de:

  • Boroka Biro – Director de imagine, alumni UNATC;
  • Dragoș Hanciu – Regizor, premiat la multiple festivaluri de film din țară și din străinătate;
  • Diana Filimon – Specialistă în comunicare, fondatoare a Asociației Forum Apulum;
  • Ioana Flora – Actriță;
  • Adriana Georgescu – Expert Coaching.

Pentru hârșovenii pasionați de film vor exista proiecții pe toată durata proiectului: 5 lung metraje, 3 calupuri de câte 5 scurtmetraje documentare, precum și 5 filme realizate de tinere autoare din România, selecționate în urma unui concurs. Proiecțiile sunt deschise, gratuit, tuturor liceenilor din oraș, dar și adulților – în limita locurilor disponibile din curtea Liceului Teoretic „Ioan Cotovu”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top