Opinii

Primăria Ceamurlia de Jos a pregătit pachete pentru toți copiii comunei

Pregătirile pentru iarna 2016 – 2017 sunt în toi la primăria Ceamurlia de Jos. Pentru a nu-i prinde pe nepregătite prima ninsoare, reprezentanții autorității publice locale au luat deja primele măsuri pentru dotarea cu materiale antiderapante și substanțe menite să întrețină drumurile comunale pe perioada iernii, precum și achiziționarea de combustibil. Operațiunile de deszăpezire a celor aproximativ 20 de km de drumuri comunale vor fi executate cu utilaje proprii ale primăriei.

Pentru siguranța cetățenilor, administrația locală a făcut și o adresă către Regia de Drumuri Județene Tulcea prin care solicită amplasarea de parazăpezi pe porțiuni de drumuri care le aparțin și care prezintă riscul de a fi blocate la ninsori abundente. În același timp, primăria Ceamurlia de Jos a instalat aceleași sisteme pe parazăpezi pe porțiunile de drumuri comunale cu risc de viscolire.
Comuna Ceamurlia de Jos are în grijă drumul comunal DC 63 ce leagă comuna de localitatea Baia, cu o lungime de 3 km, drumuri interioare în Ceamurlia de Jos cu lungimea de 8 km și drumuri interioare în satul Lunca, cu o lungime de aproximativ 7 km.
Pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușă, primarul Mihai Cârciumaru ne-a declarat că ”în Ceamurlia de Jos există o tradiție de peste 10 ani ca în preajma Crăciunului toți copiii care frecventează școala sau grădinița din comună să primească un mic dar din partea primăriei. Astfel, și anul acesta am pregătit aproape 200 de pachete care, speră noi, vor bucura sufletele acestor micuți”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top