Fără categorie

PARLAMENTUL ROMÂNIEI Senator Mircea Marius BANIAS

Comunicat de presa

Am constatat cu mare îngrijorare escaladarea tensiunilor din portul Constanţa.
Având în vedere dubla mea calitate, de senator de Constanţa şi de fost director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa şi cunoscând valoarea profesională şi umană a personalului companiei, fac un apel public la Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, domnul Alexandru NAZARE, să iasa din birou şi să se implice pentru găsirea unei soluţii de deblocare a acestei situaţii, care nu are precedent în istoria recentă a companiei.
Atrag atenţia factorilor de decizie, Consiliul de Administraţie, 

Senator Mircea BANIAS 

Adunarea Generală a Acţionarilor şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, că portul Constanţa este un obiectiv strategic naţional, iar pierderile care se înregistrează după aproximativ două luni de proteste ar putea să le depăşească pe cele produse din cauze naturale (Dunărea îngheţată, războiul din fosta Iugoslavie, etc.).
Nu este de neglijat faptul că imaginea portului Constanţa poate fi iremediabil distrusă, spre beneficiul competitorilor din regiune şi din Europa.
Îi asigur pe colegii mei din C.N. A.P.M.C. că voi întreprinde toate demersurile legale pe care un senator din opoziţie le are la îndemână pentru soluţionarea favorabilă a revendicărilor lor.

      

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top