Actualitate

Părintele Vladimir, “Trimisul lui Dumnezeu”: Cel care a pus să fiu filat va plăti!

In urma discutiei purtate in data de 01.05.2019 si a articolului publicat in presa la data de 15.11.2018 va transmit “ Dreptul la replica “ , pentru buna informare a cititorilor dar si a reflexiei adevarului . Voi raspunde punctual acuzatiilor aduse in acest articol dar voi aduce si o completare , pentru a evita pe viitor interpretarile de orice natura . Asadar , am fost filat , interceptat . Nu m-a mirat acest lucru , ma astaptam . Nu m-au deranjat actiunile , ci din contra , mi-au dat si mai multa putere . M-au deranjat in schimb acele comunicate din presa si modul in care au fost relatate si expuse . Credinciosii ( enoriasii ) nu vin dupa Vladimir Florea pentru ca este doar un preot . Preoti sunt multi la Catedrala . Pe ei de ce nu ii cauta lumea ? Enoriasii au nevoie in primul rand de raspunsuri si abia apoi de ajutor . Eu am oferit acestor oameni raspunsuri . Raspunsuri pe care acestia nu le-au primit in dialogul lor direct prin rugaciune cu Dumnezeu . Cand au gasit raspunsurile la intrebarile si problemele lor prin rugaciunile mele , dar si ale lor , cu mai multe lumanari aprinse impreuna , ce ard si degaja lumina , caldura si credinta pentru Dumnezeu , au venit si rezolvarile la problemele lor , dar si alinarea sufleteasca .
Detectivii particulari au inteles atat cat au ei puterea sa inteleaga . Au reflectat in cele expuse de ei doar exteriorul , nu si miezul problemei , al sufletului si al durerii . Au prezentat exact ceea ce au vrut sa vada si sa auda cei care au platit aceste filaje . Problema este alta : din ce bani si din ce resurse au fost platite aceste filaje ? Din banii de la buget ? Avem o problema ce trebuie rezolvata de catre Curtea de Conturi . Din banii enoriasilor ? In acest caz problema este si mai grava . Raspunsul il va da cineva . Cel care a dispus asa ceva . Da , preotul Vladimir Florea a fost prigonit si este in continuare . Clericii , cei care il judeca pe parintele Florea Vladimir , nu accepta ideea ca enoriasii (turma) urmeaza intotdeauna pe acela ce prin rugacine la Dumnezeu , prin Dumnezeu , le rezolva acestora dramele , problemele , bolile . Clericii , cei care ma judeca acum , au avut si ei candva , aceste daruri , dar le-au pierdut . Dumnezeu nu poate sta la masa cu cei care conduc doar pentru bani si emit doar judecati . Preotul Vladimir Florea , nu a cerut , nu va cere niciodata bani . A nu se confunda lucrurile : oamenii strecurau in palma preotului : pomelnice si acatiste . De aici pana la bani , e o alta cale , o alta discutie . S-a vrut , se vrea doar discreditarea parintelui Vladimir Florea si a determina enoriasii de a nu il mai cauta .

Oamenii insa stiu adevarul . Au vazut de unde vine Lumina . Iar asta nu o pot opri niciodata cei ce ma prigonesc , ma alunga , ma judeca . Oamenii pot fi manipulati (uneori) , dar nu sunt prosti . Ei vad , vorbesc , in comuniune ei isi transmit gandurile , experientele si asteptarile . Parintele Vladimir Florea a fost asemuit cu o vrajitoare . Pana aici , fariseilor ! Parintele Vladimir spune clar : totul pana la vrajitorie ! Parintele Vladimir Florea se roaga la Dumnezeu . Nu cu ajutoarele Satanei , nu cu alte mijloace neingaduite de Dumnezeu sau Canoanele Bisericesti . Parintele Vladimir Florea se roaga la Dumnezeu prin puterea Harului Sfant , prin curatie si Lumina . Nimic altceva . Dar de aici pana la a compara site-ul meu de prezentare cu cel al vrajitoarei (nu ii pronunt numele , pentru mine nu exista aceste nume) este o calomnie grosolana.
Am fost acuzat ca imi scriu singur raspunsuri de multumire pe acest site . Domnilor care spuneti ca faceti presa , voi cei care mereu dati impresia ca stapaniti totul prin informatie si aveti raspuns la tot si toate , de ce nu ati contactat aceste persoane ? Da, ati fi descoperit ca nu sunt persoane fictive , nu ? Si pentru ca este vorba despre jurnalism , de ce nu ii atacati dupa fiecare “perla” gramaticala pe cei ce ne conduc si atacati exprimarea oamenilor simplii , pe oamenii care isi exprima doar un gand de multumire ? In articolul prezentat am mai remarcat un aspect : tot ceea ce are legatura cu parintele Vladimir Florea , este scris in mod tendentios cu ghilimele . Asa se face jurnalism ? Asta este primul pas spre manipulare .
Oare nu trebuia sa fiu contactat in momentul publicarii articolului ? Da , am inteles , nu trebuia sa apara si punctul meu de vedere , ci doar a celor ce doresc ca parintele Vladimir Florea sa fie prigonit si denigrat zi de zi . Parintele Vladimir Florea nu va putea fi prigonit insa in fata lui Dumnezeu . Parintele Vladimir Florea a dat ascultare superiorilor sai , suporta in smerenie totul de mai mult de sapte ani , iar cei care il urmeaza stiu toate astea si il vor urma . Este mai usor sa prigonesti , sa pui oprelisti , decat sa iti apropii un om pe care , doar Dumnezeu si Maica Domnului il ghideaza in viata de zi cu zi , in rugaciune si adevar , dandu-i har si putere . Acesta este dreptul meu la replica si doresc sa fie publicat identic cu aceste cuvinte scrise de mine , parintele Vladimir Florea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top