Actualitate

Mesajul primarului comunei Saraiu pentru copii: „ Sunteți prezentul și viitorul nostru!”

Prima zi a lunii iunie este o adevărată sărbătoare în comuna constănțeană Saraiu, iar în centrul atenției se află, ca de fiecare dată, copiii. Și în acest an, administrația locală a pregătit pentru cei mici o mulțime de evenimente dedicate „Zilei Copilului”, dar și daruri pentru fiecare dintre ei, cele mai importante fiind bicicletele noi.

Eroi de poveste, personaje animate, zâne și prințese au cântat și au dansat alături de copiii comunei Saraiu la „Petrecerea eroilor”. Distracția a continuat și cu partea de aventură, în care cei mai curajoși s-au dat în tobogane uriașe sau au participat la jocuri și concursuri.

Momentul a fost un bun prilej pentru primarul comunei, Dorinela Irimia, să le transmită celor mici un mesaj. „Întotdeauna în viața noastră fiecare copil, exact așa cum a venit el pe lumea asta, a fost, este și va fi o binecuvântare. Nu toți copiii sunt perfecți, nu toți sunt pui de Einstein și nu toți vin cu menirea de a fi veșnic pe un podium, dar toți sunteți minunați. Voi veniți cu Lumină, cu iubire și mai ales cu garanția unui viitor pe care Bunul Dumnezeu ni-l oferă cu fiecare naștere în parte.”

Mai departe, primarul le vorbește copiilor despre faptul că fiecare dintre ei va avea un viitor, o menire, un loc al lui, iar administrația locală este instituția care le va sta alături în orice moment de bucurie sau de necaz.

Noi suntem în fiecare clipă alături de voi pentru orice aveți nevoie și sperăm din suflet că vă putem sprijini să puteți face alegerea corectă. Responsabilitatea este mult mai grea decât vă puteți imagina… orice realizare cere sacrificii și o muncă imensă, lucruri pe care nu toți le știu și nu toți le înțeleg. Dar tu trebuie să mergi mereu înainte și mereu cu scopul pus pe primul loc”, notează Dorinela Irimia.

Mesajul primarului adresat de Ziua Copilului se încheie și cu câteva urări. „Asta vreau să vă doresc astăzi de ziua voastră – forța de a clădi un viitor pe măsura vremurilor. Vă iubesc mai presus de orice pentru că voi sunteți ceea ce poate fi cel mai frumos și cel mai important … lucru (deși nu ăsta este cuvântul) din viața comunei noastre. Astăzi este ziua voastră și vreau să v-o sărbătorim pe măsura a ceea ce sunteți voi – prezentul și viitorul nostru.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top