Politic

Lungoci: Când pui Lupu paznic la oi

Deputatul Lucian Lungoci a subliniat importanța unei bune gestionări și a unor acțiuni responsabile în domeniul politic, cu scopul de a asigura integritatea și încrederea cetățenilor în clasa politică, referindu-se la decizia procurorilor DNA Constanța de a iniția urmărirea penală împotriva lui Lupu Mihai, președintele Consiliului Județean Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. Această veste mediatizată în presa locală și națională aduce în prim plan capacitatea de gestionare a domnului Lupu în funcția sa politică.

„Cu părere de rău constat azi cât de potrivită este expresia “când pui Lupu paznic la oi”. Procurorii DNA Constanța au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspectul LUPU MIHAI, președinte al Consiliului Județean Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. Așa titrează azi presa constănțeană dar și cea națională.
Azi vedem cât de mic a înțeles să administreze județul acest domn cu pretenții de politician.
Ce așteptări mai pot avea Constănțenii de la un pitic politic care, abuzând de funcția pe care vremelnic o deține, înjură polițistul de ordine publică sau caută avantaje personale. Cu asta va rămâne în memoria constănțenilor după un mandat de Președinte al Consiliului Județean Constanța de 4 ani pentru că nu-l văd capabil de o demisie de onoare”, transmite Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top