Politic

Președintele PNL Constanța: Toleranța PNL pentru corupție este zero!

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a făcut o declarație fermă privind poziția partidului față de corupție. El a subliniat că toleranța PNL pentru corupție este zero și că partidul este hotărât să promoveze o guvernare curată și responsabilă în beneficiul cetățenilor și al dezvoltării durabile a județului.

„Toleranța PNL pentru corupție este zero!
Am aflat astăzi de inițierea unei cercetări de natură penală îndreptată împotriva președintelui CJ Constanța, Mihai Lupu. Ce pot să spun în acest moment este că atât eu cât și întreaga echipă PNL suntem interesați de aflarea adevărului și în funcție de evoluția anchetei vom lua măsurile care se impun, în virtutea principiului enunțat la începutul acestui text”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top