Politic

Bola: Iohannis, un cal troian al PSD

Recenta rotativă guvernamentală a produs un val de reacții destul de dure în rândul opoziției. Iată ce a declarat recent în legătură cu acest subiect deputatul Forța Dreptei de Constanța, Bogdan Bola:

“Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Klaus Iohannis arată că nu a fost altceva decât un Cal Troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos neruşinat, care şi-a bătut joc de toţi oamenii cărora le-a făcut promisiuni pe care imediat ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar le-a călcat în picioare.

Iohannis a uitat rapid ce a spus mai jos – public, clar și răspicat și ne-a vândut. Mulți l-au urmat servil, puțini dintre noi am rămas consecvenți și ne-am opus!

El îşi bate joc şi trădează încrederea şi speranţa care i-a fost acordată de 6 milioane şi jumătate de români, promisiunile pe care le-a făcut în campanie: o Românie fără PSD, o Românie normală, care să fie guvernată pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor individuale, care să se modernizeze, în care să se facă reformele necesare, să se repare legile justiţiei şi lupta anticorupţie să fie sprijinită de la cel mai înalt nivel.”

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top