Investigaţii

VIDEO: Limbaj de PRIMAR: Vino să îmi faci poză la P… ca să vezi că sunt șmecher!

Primarul comunei constănțene Ciobanu, Tudorel Gurgu, își dă din nou în petec. Gurgu înjură ca la ușa cotrului și amenință, într-o discuție telefonică. „Vino să îmi faci o poză și la P…, ca să vezi că sunt șmecher. Din alea sexologice ne faci”. În aceeași discuție, Gurgu îl previne pe interlocutor că se pricepe „să degradeze un om”, chiar dacă pentru asta trebuie să plătească din… „poșetă” și amenință cu „jocuri mai hoțești de 1000 de ori și spune: „O să vedeți de la mine atacuri frumoase și fine”. Enervat peste măsură, Gurgu ia o decizie radicală, se hotărăște să respecte legile: Respectăm legile României, de mâine încolo.

Limbaj de PRIMAR: Vino să îmi faci poză la P… ca să vezi că sunt șmecher!

Primarul comunei constănțene Ciobanu, Tudorel Gurgu, vorbește vulgar și amenință!Citește mai mult:https://www.dezvaluiri.ro/limbaj-de-primar-vino-sa-imi-faci-poza-la-p-ca-sa-vezi-ca-sunt-smecher/

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Joi, 8 Noiembrie 2018

Primarul din Ciobanu mai amenință că îi va manipula pe „țiganii din Hârșova”, dându-le de ziua etniei 10 butoaie de bere și 2000 de mici. Probabil că în acest demers urma să fie ajutat de consilierul său personal, Dan Constantinescu, care este șeful etniei rome din Hârșova, despre care ziarul noastru a scris un alt articol, pe care îl puteți citi aici:

https://www.dezvaluiri.ro/un-fost-condamnat-la-10-ani-pentru-viol-si-perversiuni-sexuale-consilier-personal-al-primarului-din-ciobanu/

 

Despre limbajul colorat al primarului Tudorel Gurgu, puteți de asemenea citi aici:

https://www.dezvaluiri.ro/primarul-tudorel-gurgu-de-la-ciobanu-ce-va-bagati-ca-chilotii-in/

 

 

Primarul Gurgu din Ciobanu: “Să îți cumperi coșciug”. Cel amenințat, martor la un scandal cu ultraj și conducere fără premis.

Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

To Top