Actualitate

La Saraiu a fost turnată fundaţia pentru sala de sport

Primăria Saraiu anunţă că a fost finalizată turnarea structurii metalice de la sala de educaţie fizică școlară, proiect în valoare de 2.124.113,11 lei, finanţat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Dragi locuitori ai comunei Saraiu, iată, proiectul nostru de suflet s-a materializat. A fost finalizată turnarea structurii metalice de la sala de educaţie fizică școlară! Structura metalică de la sala de educație fizică școlară se apropie de final. În curând, copiii din comuna Saraiu vor beneficia de această minunată investiție, care este în plină desfășurare.
La aceasta dată se află în execuţie un proiecte de suflet -construire sală de educație fizică școlară – Proiect Tip – Varianta V 2.
Finanțarea este asigurată integral de catre MDRAP, prin Compania Naţională de Investiţii și există banii necesari realizării acestei investiţii de mare importanță pentru comuna noastră.
Având în vedere că administraţia publică locală are obligația de a respecta legislaţia în vigoare referitoare la implementarea proiectelor, solicităm locuitorilor comunei Saraiu să manifeste înțelegere față de disconfortul creat în perioada derulării acestor lucrări. În aproximativ două luni de zile, va fi inaugurat obiectivul”, transmis primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top