Actualitate

La Saraiu a fost turnată fundaţia pentru sala de sport

Primăria Saraiu anunţă că a fost finalizată turnarea structurii metalice de la sala de educaţie fizică școlară, proiect în valoare de 2.124.113,11 lei, finanţat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Dragi locuitori ai comunei Saraiu, iată, proiectul nostru de suflet s-a materializat. A fost finalizată turnarea structurii metalice de la sala de educaţie fizică școlară! Structura metalică de la sala de educație fizică școlară se apropie de final. În curând, copiii din comuna Saraiu vor beneficia de această minunată investiție, care este în plină desfășurare.
La aceasta dată se află în execuţie un proiecte de suflet -construire sală de educație fizică școlară – Proiect Tip – Varianta V 2.
Finanțarea este asigurată integral de catre MDRAP, prin Compania Naţională de Investiţii și există banii necesari realizării acestei investiţii de mare importanță pentru comuna noastră.
Având în vedere că administraţia publică locală are obligația de a respecta legislaţia în vigoare referitoare la implementarea proiectelor, solicităm locuitorilor comunei Saraiu să manifeste înțelegere față de disconfortul creat în perioada derulării acestor lucrări. În aproximativ două luni de zile, va fi inaugurat obiectivul”, transmis primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia.

Actualitate

To Top