Opinii

Investițiile continuă în comuna Tuzla. Primarul Reșit Taner: „Anul viitor vrem să finalizăm proiectele!”

Consiliul Local al comunei Tuzla a decis, în ultima ședință ordinară, aprobarea studiului de fezabilitate pentru proiectul „Extindere canalizare comuna Tuzla, județul Constanța” și a indicatorilor tehnico-economici aferenți acestei investiții. Pentru realizarea proiectului, administrația locală solicită finanțare de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Conform inițiatorului proiectului de hotărâre, primarul comunei Tuzla, Reșit Taner, valoarea totală a investiției este de 1,33 milioane de lei, adică aproape 3 milioane de euro. Se vor executa 16 km de canalizare pe durata maximă a proiectului, de 36 de luni.
Totodată, consilierii locali au decis ca orice cheltuieli neeligibile impuse de implementarea investiției, precum și cheltuielile de întreținere și de exploatare să fie suportate din bugetul local al comunei.
Și acesta nu este singurul obiectiv de modernizare a infrastructurii vizat de conducerea comunei Tuzla. Administrația locală a înaintat spre finanțare și proiecte privind asfaltarea mai multor km de drumuri comunale, finanțare care este așteptată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), sub-măsura 7.2 “investiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică ».
Nu în ultimul rând, Reșit Taner are deja finalizat și proiectul unei grădinițe cu program prelungit. Aceasta se va construi în curtea actualei grădinițe “Piticot “, pe o suprafață de 1000 de mp.
”Noi avem toate documentele necesare, toate avizele. Așteptăm doar să se deschidă liniile de finanțare și ne apucăm de lucru încă din iarna aceasta. Anul viitor vrem să finalizăm proiectele”, a conchis Reșit Taner, primarul comunei Tuzla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top