Ştiri

Dacian Cioloș este propunerea liberalilor pentru funcția de Prim-ministru. Platforma România 100 a fost votată în unanimitate de către liberali

Consiliul Național al PNL a votat ieri în unanimitate ca Platforma Romania 100 sa fie inclusa in programul de guvernare al PNL si, de asemenea, ca Dacian Ciolos sa fie propunerea liberalilor pentru functia de Prim-ministru dupa alegerile din decembrie.
Platforma Romania 100 lansata de premierul Ciolos ale carei principii sunt continute si in Programul nostru de guvernare pentru perioada 2017-2020, propune romanilor un alt mod de guvernare dupa alegerile din decembrie. Romania se poate guverna cu onestitate, corectitudine, integritate si poate exista si un alt mod de a administra interesul public, deschis, in dialog cu oamenii, pornind de la ideea ca interesul general este prioritar celui de grup.

Daca vrem ca Romania sa creasca, avem nevoie de schimbare, de o reforma profunda a statului, de principii si proiecte nationale pe care noi, ca societate, sa ni le asumam dincolo de angajamente politice si cicluri electorale.
Schimbarea a venit chiar din randul nostru desi unele decizii pe care le-am luat au fost dureroase.
PNL a hotarat sa faca acest pas, sa puna in fata oameni noi, sa aplice criterii de integritate si sa vina cu idei noi. Acest lucru garanteaza ca Dacian Ciolos si PNL vor face echipa si dupa alegerile din decembrie, si ca PNL va da ministri in viitorul guvern Ciolos. De la tribuna Consiliului National Dacian Ciolos si-a manifestat increderea ca impreuna cu PNL va putea sa guverneze responsabil si doar in interesul cetatenilor: „Cred ca putem impreuna sa demonstram ca se poate aplica democratia prin intermediul partidelor politice, integrand aceste principii de guvernare responsabila, continuarea luptei impotriva coruptiei, pentru a guverna punand in centru valorile legate de munca onesta, pentru ca nu cred ca putem avea politici sociale oneste daca nu au la baza crearea de locuri de munca, retributia onesta a muncii realizate, faptul ca dezvoltarea economica trebuie sa apara pe tot teritoriul tarii”, a afirmat premierul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top