Actualitate

Hârșova va avea rețele de canalizare care vor acoperi 100% din oraș

Primăria Orașului Hârșova informează faptul că au fost demarate lucrările de extindere a rețelei publice de canalizare de pe raza U.A.T Hârșova, pentru ca toți locuitorii să beneficieze de condiții normale și decente de trai

Obiectivul de investiții vizează:

  • Extinderea rețelei de canalizare din orașul Hârșova;
  • Realizarea rețelelor de canalizare și bazin vidanjabil în zona Ferma I;
  • Realizarea sistemului centralizat de canalizare și bazin vidanjabil în zona Vadu Oii.

„Astfel, la finalul implementării lucrărilor, gradul de acoperire a serviciului public de canalizare de pe raza orașului Hârșova va fi de 100%”, transmite administrația locală.

Colectarea și transportul apelor uzate menajere se vor realiza gravitațional prin rețelele de canalizare. Acestea se vor amplasa pe arterele de circulație ale orașului Hârșova, care fac parte din domeniul public, de-a lungul străzilor: Cășăriei, aleea Cășăriei, Mărăști, Venus, Dobrogei, Telegrafului, Școlii, Canaralei, Neptun, Ioan Cotovu, Eternității, Al. I. Cuza, Traian, Fierarilor (artere principale) s-au prevăzut cămine de vizitare din tuburi prefabricate din beton simplu.

Pe rețelele de canalizare din zona Ferma 1 și Vadu Oii sunt prevăzute cămine de vizitare cu cameră de lucru, amplasate pe colectoare secundare.

Valoarea estimată fără TVA este de 10.728.161,42 de lei. Perioada de implementare a lucrărilor va fi de maxim 6 luni calendaristice de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

„Sperăm ca disconfortul cauzat de aceste lucrări să fie cât mai mic și vă mulțumim pentru înțelegere”, spun reprezentanții Primăriei Hârșova.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top