Actualitate

Grădinița cu program normal Peștera, o investiție în plină derulare

Anul trecut, în luna iulie, se semna procesul verbal de predare – primire a amplasamentului pentru obiectivul de investiții „Grădiniță cu program normal cu 2 săli de grupă în localitatea Peștera, județul Constanța”.

În prezența reprezentanților Ministerului Educației Naționale (Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare), ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a constructorului și a dirigintelui de șantier, primarul Marius-Liviu Petre spunea: „În prezent, preșcolarii din localitatea Peștera își desfășoară activitatea în aceeași clădire cu sediul Primăriei, condițiile fiind evident viciate și inadecvate. Noua unitate de învățământ va asigura astfel un climat educațional la standarde moderne”.

Proiectul prevede construirea unei grădinițe cu 2 săli de clasă, grupuri sanitare, spațiu pentru „Corn și Lapte”, cancelarie, vestiar, centrală termică, magazie pentru combustibili, loc de joacă cu dale din cauciuc, teren de sport, împrejmuire.

Investiția face parte din Proiectul privind Reforma Educației Timpurii (PRET) desfășurat de Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare.

A fost încheiat, procesul verbal de predare – primire a amplasamentului pentru obiectivul de investiții „Grădiniță cu program normal cu 2 săli de grupă în localitatea Peștera, județul Constanța”, după fix un an de la semnarea avizului educațional.

Proiectul prevede construirea unei grădinițe cu 2 săli de clasă, grupuri sanitare, spațiu pentru „Corn și Lapte”, cancelarie, vestiar, centrală termică, magazie pentru combustibili, loc de joacă cu dale din cauciuc, teren de sport, împrejmuire.

Valoarea totală a proiectului este de cca. 1,5 milioane lei, din care aproximativ 80% sunt sume asigurate de la bugetul de stat, 20% reprezentând contribuția bugetului local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top