Actualitate

Noua Sală de sport din orașul Cernavodă prinde contur

Primarul orașului Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță, anunță că obiectivul  “Construire Sală de sport școlară Str. Cazărmii, nr. 6, oraș Cernavodă, județul Constanța” prinde contur. Pereții perimetrali din panouri sandwich au fost montați pe structura special prevăzută pentru montarea lor.

„Acest obiectiv aduce un plus valoare orașului și reprezintă o investiție utilă pentru uzul didactic în desfășurarea disciplinelor sportive (handbal, baschet și volei.), pentru pregătirea tuturor elevilor cu înclinație sportivă în vederea participării la diverse concursuri dar și pentru organizarea unor activități sportive competiționale specifice”, spune primarul Liviu-Cristian Negoiță.

Proiectul este realizat cu fonduri provenite de la Compania Națională de Investiții (CNI), valoarea lucrărilor ridicându-se la 6,6 milioane de lei. Asocierea Masterclass AG SRL & Project Office Studio SRL & Construzioni Generali Sud SRL va realiza obiectivul, perioada de execuție fiind de 10,5 luni.

Noua sală de sport cu regim de înălțime P+1 va avea o capacitate de 102 locuri în tribune și va putea găzdui, pe lângă orele de sport din programa celor două licee și a școlii gimnaziale și diverse competiții interne (handbal, baschet, volei).

De noua sală de sport vor beneficia circa 1.300 de elevi ce își desfășoară activitatea în incinta Campusului Școlar și care, în prezent, nu dispun de spațiul adecvat necesar pentru desfășurarea orelor de educație fizică.

Administrația publică locală a făcut demersuri de mai multă vreme pentru obținerea finanțării și realizarea investiției. La începutul acestui an Compania Națională de Investiții a semnat contractul de execuție al Sălii de sport în incinta Campusului Școlar, unde funcționează cele două licee și Școala gimnaziala Mircea Eliade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top