Actualitate

Primăria Cerna acordă finanțări nerambursabile pentru activități culturale, sociale și de tineret. Și bisericile comunei vor primi un sprijin

Primăria comunei Cerna, județul Tulcea a lansat un anunț de participare la Programul pentru acordarea finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activități nonprofit de interes local, sesiunea de selecție 2023.  

Autoritatea finanțatoare este UAT Comuna Cerna, județul Tulcea, iar domeniile pentru care se acordă finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local şi cuantumul finanțărilor sunt :

  • Cultură şi educație civică- 100.000 lei.
  • Social, tineret şi sport – 100.000 lei.

Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Comuna Cerna, județul Tulcea, localitatea Cerna, str. Școlii, nr.2. Compartimentul Relații cu publicul, telefon/fax 0240575511, email [email protected]. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 7 iulie 2023, ora 14.00, motivat de necesitatea realizării unor proiecte culturale și sportive.

Informații privind condițiile şi documentele de participare, precum şi ghidul solicitantului se pot obține de la Compartimentul Relaţii cu publicul al primăriei.

Totodată, Primăria Cerna anunță lansarea programului pentru acordarea unui sprijin financiar de la bugetul local al comunei pentru unitățile de cult din comuna Cerna ce aparțin cultelor recunoscute de statul român.

Sprijinul financiar alocat este în valoare totală de 375.000 de lei și se va distribui în funcție de proiectele depuse de instituțiile de cult și în baza unui punctaj obținut de fiecare în parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top