Actualitate

Extindere și modernizare cimitir la Saraiu

Primăria comunei Saraiu anunță că la această dată se află în executie proiectul „Extindere cimitir, construire, împrejmuire cu gard din plăci prefabricate, pe o lungime de 566 metri”.
Î
n cadrul proiectului de extindere se vor amenaja trotuare din pavele autoblocante și alei de acces.

„Finanțarea acestui proiect este asigurată integral din bugetul local și vrem să îi asigurăm pe cetățeni că există banii necesari realizării acestei investitii de mare importanță pentru comuna noastră. Lucrarea este executată de societatea anexă a Consiliului Local Saraiu. Prin implementarea acestui proiect, aducem stimă și recunoștință părinților noștri, moșilor și strămoșilor familiei Saraiu, plecați la cele veșnice. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Avînd în vedere că Administratia publică locală are obligația de a respecta legislatia în vigoare, referitoare la implementarea proiectelor, solicităm locuitorilor comunei Saraiu să manifeste înțelegere față de disconfortul creat în perioada derulării acestor lucrări”, a transmis primarul Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top