Actualitate

După 30 de ani, copiii comunei Stejaru au susținut un spectacol de Crăciun pe scena Căminului Cultural din localitate

„Cât de mult ne-a trebuit sa reînviem viața la țară. De 30 de ani nu s-a mai ținut un spectacol prezentat de copiii Școlii din Stejaru pe scena Căminului Cultural. 30 de ani de absență , 30 de ani pierduți, dar nu am uitat în al 12-lea ceas datinile și obiceiurile strămoșești”, spune primarul Dumitru Enache.

Astfel, oamenii din comuna Stejaru s-au putut bucura de trei ore deosebite în care au trăit bucuria vestirii nașterii Domnului Iisus Hristos. Au fost trei ore, spune primarul, care valorează mai mult decât cei 30 de ani în care nu s-au petrecut astfel de evenimente.

„Priviți și constatați că avem urmași demni cu care ne mândrim. Toți am reușit să reconstruim ceva pierdut: viața la țară, viața românului autentic. La Stejaru, temelia este pusă”, dă asigurări Dumitru Enache.

Astfel de spectacole se vor mai organiza în localitate, mai mult, copiii din Stejaru vor fi sprijiniți de către administrația locală să poată duce tradiția locului și pe scene din alte colțuri ale țării.

Spectacolul susținut pe scena Căminului Cultural din Stejaru a fost un bun prilej pentru edilul comunei să ureze copiilor, părinților, bunicilor, dascălilor și tuturor locuitorilor să aibă Sărbători Fericite.

În luna decembrie, beneficiarii Programului  Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, au primit prin intermediul Primăriei Stejaru pachetele cu alimente.

„Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare creștină a anului. Am creat pentru cetățenii Comunei Stejaru o atmosferă de sărbătoare cu adevărat specială. Vă invităm să admirați comuna noastră vestind Nașterea Domnului, luminându-i calea cu lumini feerice”, adaugă Dumitru Enache, primarul din Stejaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top