Actualitate

Copiii și pensionarii comunei Topalu au primit daruri de Crăciun

Administrația locală a comunei Topalu, județul Constanța, nu i-a uitat, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, pe copii și bătrâni. Astfel, Primăria și Consiliul Local Topalu a dăruit fiecărui copil și pensionar un cadou/pachet de Crăciun, în speranța că sărbătorile din acest an vor fi mai fericite.

„Cete de îngeri să coboare în casele dumneavoastră și să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea sa”, le-a urat locuitorilor din Topalu Primăria și Consiliul Local.

Tot în luna decembrie, în comuna Topalu s-au distribuit pachetele cu alimente puse la dispoziție în cadrul programului POAD 2022 pentru beneficiarii de ajutor social și alocația de susținere a familiei. Pachetele conțin alimente de bază precum făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve și altele. Proiectul finanțat prin POAD are un buget total de 235 milioane euro, la nivelul întregii țări.

Primăria Comunei Topalu, în colaborare cu Școala Gimnazială numărul 1 Topalu, a derulat în perioada noiembrie-decembrie proiectul „Curățenia de sărbători”. Scopul acestuia a fost reciclarea hârtiei din locuințele elevilor topoleni,

De asemenea, tot în luna decembrie, la nivelul Școlii Gimnaziale numărul 1 din Topalu a început derularea programului – pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din localitate. Meniul este diversificat în funcție de preferințele copiilor, iar produsele  sunt preparate în dimineața distribuirii. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top