Actualitate

Decembrie, luna darurilor în comuna Pantelimon, județul Constanța

Luna decembrie a fost una a bucuriei și darurilor în comuna constănțeană Pantelimon. La inițiativa primarului Costel Armășescu, Consiliul Local și Primăria au organizat o serie de evenimente menite să aducă lumină, veselie și bunătate în casele locuitorilor.

„Vrem să vă mulțumim pentru sprijinul și înțelegerea pe care ni le-ati acordat în timpul anului 2022. Ne-a făcut plăcere să lucrăm alături de voi pentru a face ca localitatea noastră să devină un loc mai bun pentru toți. În aceasta perioada a anului, am dorit să ducem un strop de bucurie prin oferirea de cadouri cu ocazia sărbătorilor de Crăciun elevilor si localnicilor comunei noastre. Mulțumim pentru căldura cu care am fost primiți”, a transmis primarul Armășescu în numele întregului colectiv al administrației locale.

Copiii Școlii Gimnaziale numărul 1 Pantelimon s-au adunat cu mic, cu mare, din satele Runcu, Pantelimon de Jos, Nistorești, Călugăreni și Pantelimon, fie că au fost copiii de la grădinița, de la clasele primare și gimnaziale sau chiar cei mai mici de trei ani, la Căminul Cultural. Aici, Primăria și Consiliul Local le-au pregătit o surpriză: muzică, personaje de poveste, și întâlnirea mult așteptată cu Moș Crăciun care a oferit fiecărui copil un cadou.

„Cel mai mult pentru noi a contat bucuria de pe chipul fiecărui copil. Le urez multă sănătate, să fie cuminți, să asculte de părinții, de profesori, să se bucure de vacanță și de sărbători, să fie veseli și fericiți”, spune Costel Armășescu.  

Administrația locală dorește să mulțumească tuturor sponsorilor care s-au implicat în organizare acestor evenimente de suflet și care au făcut posibil ca fiecare familie din comună să primească în preajma crăciunului un mic dar.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top