Actualitate

2022, an bogat în proiecte pentru Primăria Orașului Negru Vodă

Anul 2022 este pe final, iar pentru administrația orașului Negru vodă, județul Constanța, este un moment oportun de a face un scurt bilanț al proiectelor prin care comunitatea se va dezvolta și moderniza.

Un prim proiect ce trebuie menționat aici este cel al construirii unei Școli cu clasele 0-IV și a unei Săli de Sport în satul Darabani. Proiectul, finanțat de Uniunea Europeană are o valoare totală de 4 milioane de lei, dintre care 3,18 milioane sunt fonduri eligibile.

Un alt proiect aflat în curs de realizare este „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”. Pentru această investiție, echipa coordonată de primarul Petre Urziceanu a reușit să obțină o finanțare din fonduri UE de peste 22 de milioane de lei.

Al treilea proiect în curs de implementare este cel privind îmbunătățirea infrastructurii cultural-recreative și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă. Valoarea totală a investiției se ridică la 21,7 milioane de lei. Acesta cuprinde două componente: construirea unui centru multifuncționali și reabilitarea unui teren de sport

De asemenea, un alt proiect este construirea unei noi Grădinițe cu program prelungit în orașul Negru Vodă. Valoarea totală alocată din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice este de 2,16 milioane de lei, iar valoarea totală a investiției este de 3,14 milioane de lei, diferența fiind asigurată cu fonduri europene.

Tor prin PNDL se va finanța și „Modernizare drumuri în interiorul localităților sat Darabani și sat Vâlcelele, UAT Negru Vodă”.  Valoarea proiectului este de 11,7 milioane de lei, fără TVA. Prin această investiție se modernizează 14,04 kilometri de drumuri în cele două sate, 8,19 kilometri în Darabani și 5,85 de kilometri în Vâlcelele.

Al treilea proiect finanțat prin PNDL este cel de reabilitare, consolidare, modernizare, extindere și dotare a Liceului Teoretic, în valoare de 5,89 milioane de lei fără TVA.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top